WWE

Ronda Rousey va reveni în WWE

Ronda Rousey nu a mai avut un meci în ring-ul WWE, de la WrestleMania 35, atunci când a pierdut titlul feminin din RAW și apoi a plecat. Au trecut doi ani de când Rousey nu a mai fost văzută la WWE TV, dar încă se află sub contract cu compania lui Vince McMahon.

În timp ce discuta cu Colin Cowherd, președintele WWE, Nick Khan, a confirmat că Ronda Rousey se va întoarce în companie. Este doar o chestiune de timp până acest lucru se va întâmpla.

„Ronda Rousey va reveni în ring-ul WWE la un moment dat.”

El a spus, de asemenea, că Becky Lynch va reveni „în viitorul apropiat”. Aceste două vești sunt foarte bune pentru fanii cărora le era dor să le vadă pe cele două dive în acțiune. Cu siguranță, va capta interesul fanilor, pe care WWE începe să-i aducă în arene, probabil la sfârșitul verii.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.