WWE

Revenirea lui Becky Lynch în WWE a fost confirmată

Becky Lynch a devenit mamă de fată în luna decembrie a anului trecut, iar fanii nu au văzut-o revenind la WWE TV pentru „Road to WrestleMania”. Se pare că Lynch s-ar putea întoarce în ring foarte curând.

În timp ce discuta cu Colin Cowherd, președintele WWE, Nick Khan, a oferit un indiciu foarte important în acest sens. Când a fost întrebat ce urmează să se întâmple în WWE, el a menționat-o pe Becky Lynch și a confirmat că ea va reveni în „viitorul apropiat”, adăugând că ”The Man” urmează să facă show din nou.

„Nu de mult timp, Becky Lynch, a devenit mamă, ea se va întoarce la un moment dat în viitorul apropiat.”

Becky Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV de când a anunțat că este însărcinată și și-a luat concediu. Fetița sa, Roux este foarte bine, iar mama ei se pregătește să revină în acțiune. Seth Rollins părea să indice că urmează ceva special, dar nu a dezvăluit secretele lui ”The Mom”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.