WWEWWE PPV

Reacția lui Mustafa Ali în ceea ce privește absența sa de la WrestleMania 37

Mai multe superstaruri nu vor fi pe card-ul Pay-Per-View-ului WrestleMania din acest an. Așa cum stau lucrurile acum, nu va exista pre-show la acest eveniment, desi planul se poate schimba în cea de-a doua noapte. Se așteaptă ca durata celor două show-uri să fie de aproximativ 3 ore.

WWE a mutat două meciuri care ar fi avut loc la WrestleMania 37, în cadrul SmackDown-ului din această săptămână (un Fatal For-Way pentru titlurile Yag Team din SmackDown și meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal).

Ali a transmis un mesaj prin intermediul contului său de Twitter, în care și-a asumat absența de la WrestleMania 37:

„Îmi cer mii de scuze. Sute de obstacole și minciuni. Dar la sfârșitul zilei, eu sunt responsabil pentru tot. Nimeni altcineva nu este vinovat, decât eu. Încă un an, o altă ediție a WrestleMania la care nu voi participa. Nu mi-a fost atribuit nimic. Nimic nu s-a schimbat. Anul viitor va fi al meu.”

Mustafa Ali a avut un meci cu Riddle pentru titlul United States la Pay-Per-View-ul WWE FastLane din acest an, dar lucrurile nu au stat deloc bine pentru el. La respectivul eveniment, cei din Retribution i-au întors spatele și l-au determinat să nu mai fie liderul grupului, iar la RAW a pierdut încă un meci împotriva lui Riddle.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.