Hall of FameWWEWWE PPV

Edge spune că Roman Reigns ar fi trebuit să-i încheie streak-ul lui The Undertaker

Hall of Famer-ul din WWE, Edge, este fără îndoială, unul dintre superstarurile de top ale companiei, care s-a confruntat cu numeroși adversari de nivel înalt, inclusiv The Undertaker.

În timpul unui interviu pentru Sports Nation, Edge a vorbit despre cum Brock Lesnar i-a încheiat streak-ul lui The Undertaker la WrestleMania în 2014. ”Rated-R Superstar” a spus că nu a dorit să pună capăt streak-ului lui ”Deadman” la WrestleMania 24 în 2008 și a menționat că Roman Reigns ar fi trebuit să-i încheie șirul de victorii la WrestleMania, legendei The Undertaker.

„Cred că această oportunitate trebuia să i-o oferi cuiva pe care voiai să-l faci superstar de top. Mi-ar fi plăcut ca acel tip să fie Roman Reigns. Și asta ar fi trebuit să se întâmple. Înțeleg că Lesnar este un om credibil, dar aici vorbim de Pro Wrestling, nu de MMA. Deci din punctul meu de vedere, faci acest lucru cu personajul care crezi că va fi fața companiei în următorii 10-15 ani.”

Meciul lui Edge împotriva lui The Undertaker la WrestleMania 24 este considerat cel mai clasic din toate timpurile. Reigns s-a confruntat cu Taker la WrestleMania 33 în 2017 și a obținut victoria. Cu siguranță, mulți sunt de părere că ”The Big Dog” ar fi trebuit să pună capăt streak-ului lui „Deadman” la Mania.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.