RawWWEWWE PPV

WWE a schimbat meciul lui Bad Bunny de la WrestleMania 37

Se pare că s-a făcut o modificare asupra meciului lui Bad Bunny de la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37. În această săptămână la RAW, Bad Bunny a fost atacat de The Miz și John Morrison, care i-au vandalizat mașina de lux.

Mai târziu în cadrul show-ului, Damian Priest și Bad Bunny au venit în ring pentru a aborda atacul iar Priest a sugerat ca meciul de la Mania între The Miz și Bad Bunny să devină unul de tipul Tag Team (Bad Bunny & Priest vs. The Miz & Morrison). Bunny a spus că respectă această companie, deoarece a crescut ca fan și obișnuia să-l respecte și să-l iubească pe The Miz, dar acum nu știe cum să se simtă după ce a fost atacat. Morrison și Miz au acceptat ca meciul să se modifice.

Meciul Tag Team a fost planificat încă din luna ianuarie, dar a fost anunțat ca un meci individual în urmă cu câteva săptămâni, pentru că John Morrison și Damian Priest s-au confruntat cu accidentări minore. Se pare că, cei doi au primit „undă verde” să lupte la evenimentul din acest week-end.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !