RawWWE

Ce ar fi trebuit să spună inițial Riddle în promo-ul de la RAW?

Riddle a devenit și mai viral săptămâna trecută, în urma promo-ului cu Asuka în backstage la RAW. Campionul United States a mers cu scuterul până la Asuka și a întrebat-o dacă scuterele sunt populare în Japonia. Apoi și-a uitat replicile, și-a cerut scuze și a plecat. Campioana feminină din RAW, Asuka, a rămas nedumerită și a zâmbit.

Se pare că segmentul a fost înregistrat mai devreme în cursul zilei, dar Vince McMahon și Bruce Prichard au fost atât de încântați de el încât au decis să-l păstreze în show.

Fightful Select a raportat că „planurile inițiale erau ca Riddle să vorbească despre orice, de la Mt. Fuji la robotul subteran care luptă în Japonia.” Asuka a fost lăudată de oficiali pentru reacția pe care a avut-o în timpul momentului, de asemenea, laude a primit și Riddle.

În plus, Vince McMahon a fost foarte mulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile, deoarece nu a afectat cu nimic semnificativ show-ul.

Riddle își va apăra titlul United States împotriva lui Sheamus în cea de-a doua seară a Pay-Per-View-ului WrestleMania 37, iar Asuka își pune titlul feminin din RAW în joc în fața lui Rhea Ripley.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.