WWEWWE PPV

Imagini de la construcția șcenei pentru WrestleMania 37

La stadionul Raymond James din Tampa, Florida, pregătirile pentru Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 sunt în curs de desfășurare.

De-a lungul anilor, în această perioadă, diverse fotografii și videoclipuri erau dezvăluite pe rețelele de socializare pentru a oferi fanilor o scurtă privire de ansamblu asupra procesului de construcție a șcenei celui mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania.

În acest an, filmările făcute cu drona (oferite de videograful Action Jax FPV), arată destul de cool, și pot fi văzute mai jos.

Videclipul respectiv ne oferă o priveliște aeriană a stadionului iar o parte din șcenă parte a fi o navă de pirați, care se potirvește cu tema stadionului, deoarece este casa Tampa Bay Buccaneers.

Evenimentul WrestleMania din acest an, care a ajuns la ediția cu numărul 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie 2021.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.