SmackdownWWEWWE PPV

Motivul pentru care meciul Andre the Giant Memorial Battle Royal nu are loc la WrestleMania 37

Așa cum am raportat în cursul zilei de ieri, WWE a anunțat două meciuri pentru SmackDown-ul de săptămâna viitoare, care va fi ultimul show al brand-ului albastru înainte de Pay-Per-View-ul WrestleMania 37.

Respectivele meciuri sunt: Andre the Giant Memorial Battle Royal și un Fatal Four-Way pentru titlurile SmackDown Tag Team. În mod normal, Battle Royal-ul avea loc în pre-show-ul sau main-card-ul evenimentului WrestleMania. Evident, anul acesta nu se va întâmpla la fel.

Dave Meltzer a fost întrebat în timpul Wrestling Observer Radio, dacă episodul SmackDown-ului de săptămâna viitoare este în esență pre-show-ul de la WrestleMania 37 pentru a scăpa de acele meciuri. Se pare că asta se întâmplă deoarece WWE își dorește să reducă durata PPV-ului WrestleMania, având în vedere că are loc pe parcursul a două nopți.

„Da, pentru că oficialii nu își doresc să aibă mai mult de 3 ore și jumătate în ambele părți, mai ales că încep cu o oră mai târziu decât mă așteptam. Ambele părți încep la ora 8 (pm EST) în loc de 7 (pm EST)”.

Meltzer nu știa de ce WrestleMania 37 începe cu o oră mai târziu, dar și-a dat seama că pre-show-urile vor avea o oră în loc de două ore.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.