RawWWE

Riddle a făcut un botch major în timpul RAW-ului din această săptămână

Riddle și Asuka au avut un segment foarte interesant în timpul RAW-ului din această săptămână. La jumătatea conversației din backstage, Riddle a spus că a uitat ce avea să spună și a ieșit din cardu, lăsând-o pe Asuka singură și foarte confuză.

RingsideNews a întrebat despre problemele lui Riddle la RAW. Aceștia au primit un răspuns foarte interesant, fiind întrebați dacă sunt siguri că a fost făcută o greșeală, ceea ce înseamnă că totul era parte din show.

Se pare că greșeala făcută de Riddle la RAW era parte din plan. Cu siguranță se potrivește perfect cu personajul lui Matt Riddle (să uite ce avea să spună și să plece din fața camerei).

Dacă Matt Riddle chiar ar fi făcut o astfel de greșeală, atunci Vince McMahon s-ar fi enervat foarte rău. În plus, Riddle nu ar mai fi fost prezent la RAW Talk imediat după show. WWE nu numai că a avut apariția lui Riddle la RAW Talk după segmentul său din culise, dar el a apărut și la show-ul săptămânal post-RAW.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.