Hall of FameNXTWWE

Care este starea de sănătate a lui Road Dogg după ce a suferit recent un atac de cord?

Hall of Famer-ul din WWE, ”Road Dogg” Brian James, se află în spital, după ce a suferit un atac de cord săptămâna trecută.

În weekend, soția lui James a anunțat că el a suferit atacul de cord joi noapte după ce s-a întors acasă de la lucru (WWE NXT TV) cu o zi înainte în Orlando, Florida.

Ea a oferit un update despre starea de sănătate a soțului ei prin intermediul rețelei de socializare Facebook, menționând că Road Dogg nu are arterele inimii înfundate. De asemenea, el a fost externat din spital în cursul zilei de ieri.

„Vreau să vă comunic tuturor ceva. Am avut parte de cea mai bună zi de naștere din viața mea!! Soțul meu nu are arterele înfundate și va veni aceasă astăzi, mai trebuie să facem câteva vizite la medic, dar situația inimii sale este bună. Vă mulțumesc tuturor pentru rugăciunile făcute.

Deși nu este confirmat, este posibil ca Road Dogg să lipsească în această săptămână de la NXT: TakeOver: Stand & Deliver, care se va desfășura pe parcursul a două nopți, și trebuie să știți că James face o mare parte din treabă în backstage la NXT.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.