Hall of FameWWE

Batista critică decizia WWE de a destrăma The Hurt Business

Batista se alătură fanilor care nu înțeleg de ce WWE a decis să-i despartă pe cei din The Hurt Business. Respectivul Stable s-a destrămat la RAW-ul din această săptămână, după ce Bobby Lashley a spus că nu crede că Cedric Alexander și Shelton Benjamin se vor schimba, așa că i-a exclus din grup. Apoi, Lashley l-a atacat pe Benjamin iar Alexander a fugit din zona ring-ului. De asemenea, Bobby a afirmat că s-a terminat cu The Hurt Business.

În ciuda celor întâmplate la RAW, „capul” grupării, MVP a afirmat pe rețelele de socializare că el și Bobby Lashley încă fac parte din The Hurt Business.

Batista a intrat pe Twitter pentru a-și expune părerea în ceea ce privește decizia WWE:

„Să ne gândim din nou! Ce a fost în mintea lor de au destrămat #TheHurtBusiness? Răspuns: NIMIC!!! #SMFH #BadForBusiness.”

„The Animal” Batista, trebuia să fie inclus în clasa WWE Hall of Fame 2020 la ceremonia de săptămâna viitoare, dar acest lucru nu se va întâmpla datorită unei probleme în ceea ce privește programul. Va fi inclus în cadrul unei viitoare ceremonii.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.