RawWWE

WWE i-a spus lui Angel Garza să se pregătească pentru un push important

Cei din WWE fie au planuri mari pentru un superstar atunci când îl scot din acțiune, fie își pierd interesul față de acesta. Se pare că asta s-a întâmplat și cu Angel Garza.

Andrade, nu se mai află sub contract cu WWE după ce oficialii i-au aprobat acestuia cererea de reziliere a contractului. În timpul unui interviu pentru Lucha Libre Online, „El Idolo” a dezvăluit că, compania avea planuri importante pentru Angel Garza și chiar i-au spus să se pregătească în acest sens.

Oficialii i-au spus lui Garza să-și schimbe look-ul pentru că asta face parte din marele push. Andrade a spus că era fericit pentru Angel Garza, dar evident că planurile acelui push nu s-au concretizat niciodată.

Garza apare acum în segmentele din backstage pentru a umple golul din timpul show-urilor. Rămâne de văzut dacă Vince McMahon se va răzgândi asupra lui Angel Garza, dar cu siguranță și-a cam pierdut interesul pentru el în ultimele luni.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.