RawWWE

Un stable de top din RAW s-a destrămat

Se pare că gruparea The Hurt Business s-a destrămat în mod oficial. Într-un segment în ring la RAW-ul din această săptămână, Bobby Lashley i-a mustrat pe Shelton Benjamin și Cedric Alexander, spunându-le că sunt incompetenți și trebuie să părăsească familia pentru a găsi pe altcineva care să-l ajute în feud-ul cu Drew McIntyre.

Shelton Benjamin a încercat să-l calmeze pe Bobby, încercând să discute cu el, dar Lashley nu a vrut să audă nimic și l-a atacat în timp ce Alexander a fugit din zona ring-ului.

Bobby Lashley a spus apoi că The Hurt Business s-a destrămat. Lashley este programat să-și apere titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre, peste două săptămâni la WrestleMania 37. Nu se știe care sunt planurile pentru Benjamin și Cedric.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.