RawWWEWWE PPV

Stipulație adăugată meciului dintre Braun Strowman vs. Shane McMahon la WrestleMania 37; Meci pentru titlul United States confirmat pe card

Stipulație adăugată meciului dintre Braun Strowman vs. Shane McMahon la WrestleMania 37

Se pare că meciul dintre Braun Strowman și Shane McMahon la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 va avea o stipulație. La RAW-ul din această săptămână, Strowman a trebuit să se confrunte cu Elias și Jaxson Ryker, iar Shane a reușit să scape fără ca „The Monster Among Men” să pună mâna pe el.

După meci, Braun a spus că înfruntarea lui cu Shane McMahon la Mania 37 se va desfășura în interiorul unei cuști de oțel. Prin urmare, Shane nu va beneficia de ajutor din partea nimănui.

Meci pentru titlul United States confirmat pe card

WWE a anunțat faptul că Riddle își va apăra titlul United States împotriva lui Sheamus la WrestleMania 37. Respectivul meci a fost adăugat pe card-ul evenimentului după ce Sheamus l-a învins pe Riddle într-un meci ce nu a inclus titlul U.S. la RAW-ul din această săptămână. „Scuza” lui Riddle pentru pierderea meciului a fost că Sheamus l-a atacat înainte de începerea confruntării.

Riddle vs. Sheamus va avea loc în cea de-a doua noapte a show-ului WrestleMania din acest an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.