Hall of FameWWEWWE PPV

Nume important confirmă că nu va fi prezent la WrestleMania 37

Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an va fi un eveniment mult mai important decât în mod normal, nu numai pentru companie, ci și pentru fani. Motivul căruia se datorează acest fapt este prezența fanilor care vin în arenă pentru prima dată după mai bine de un an de când s-a interzis accesul datorită pandemiei Covid-19.

„Stone Cold” Steve Austin, a apărut în cel mai recent episod din The Wrestling Inc Daily pentru a promova campania Tide #TurnToCold. În timpul podcast-ului, Steve Austin a fost întrebat dacă va fi prezent la WrestleMania 37.

Hall of Famer-ul WWE-ului a confirmat că nu va fi prezent deoarece oficialii nu l-au contactat pentru o posibilă apariție. El a menționat că, ar fi mult mai bine să apară la WrestleMania 38 sau WrestleMania 39 deoarece are legătură cu orașele care vor găzdui acele show-uri. „Stone Cold”, a spus că va urmări WrestleMania 37 de aceasă.

Cei din WWE au confirmat deja că WrestleMania 38 va avea loc duminică, 3 aprilie 2022 la AT&T Stadium din Arlington, Texas, iar WrestleMania 39, va avea loc duminică, 2 aprilie 2023 la SoFi Stadium din Inglewood, California. Steve Austin, este din Texas și a locuit în California.

WrestleMania 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie 2021 la Raymond James Stadium din Tampa, Florida. Puteți asculta întregul interviu cu „Stone Cold” mai jos:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.