RawWWE

Update despre statutul lui Keith Lee în WWE

Keith Lee nu a mai apărut la WWE TV de mai bine de o lună și au existat multe speculații cu privire la motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Fightful Select raportează că Lee nu este inclus în planurile creative ale WWE în acest moment. Cu toate acestea, nu are o situație asemănătoare cu cea a lui Aleister Black, care nu este folosit deloc.

S-a menționat că Keith Lee a fost scos din acțiune în luna februarie din motive medicale. Fightful Select relatează că oficialii nu i-au dat încă acordul să revină, dar el a fost supus unor teste pe perioada absenței. Surse din companie au declarat presei că Keith Lee încearcă din plin să primească „undă verde” de la staff-ul medical.

Un meci de tipul Triple Threat pentru titlul United States între Bobby Lashley vs. Riddle vs. Keith Lee era programat pentru Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber de luna trecută, dar datorită celor întâmplate lui Lee, John Morrison a fost cel care l-a înlocuit.

Trebuie să remarcăm faptul că înainte să fie exclus din meci, oficialii voiau ca Lee să câștige centura United States.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.