Hall of FameWWE

The Bella Twins intenționează să revină în WWE

The Bella Twins (Nikki și Brie Bella) sunt programate să fie introduse în clasa WWE Hall of Fame din 2020 luna viitoare. Ceremonia din acest an a WWE Hall of Fame va include atât clasa din 2020, cât și clasa 2021.

De asemenea, se pare că Brie și Nikki intenționează să revină în ring în viitorul apropiat. În timp ce discuta despre HOF în cadrul ediției Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a menționat că cele două plănuiesc să revină în ring, probabil în toamnă, dar încă nu a fost stabilită o dată concretă.

Atât Brie, cât și Nikki au făcut cunoscut faptul că ar dori să se întoarcă în acțiune mai ales pentru că vor să devină campioane Women’s Tag Team.

În noiembrie anul trecut, gemenele Bella au spus că vor să aibă un meci cu Nia Jax și Shayna Baszler, care sunt actualele deținătoare ale titlurilor Women’s Tag Team. Nikki și Brie au devenit mame de băieți în vara anului trecut.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.