WWEWWE RAWWWE SmackDown

Divă de top din RAW mutată în SmackDown?

Se pare că planurile pentru WrestleMania 37 ce includ o divă de top din RAW s-au schimbat. PWInsider raportează că, Charlotte va fii prezentă în SmackDown. Flair a fost inițial programată să o înfrunte pe Asuka pentru titlul feminin din RAW în acest an la Mania, însă acele planuri s-au schimbat iar Rhea Ripley a debutat mai devreme în Main Roster pentru a o înlocui pe Charlotte.

Nu se știe care este noul plan pentru Charlotte, dar mutarea ei în SmackDown a fost indicată de logodnicul său Andrade, atunci când a postat pe Twitter: „Încă 4 zile, și ești aptă #mami, sper să revi pe poster-ul de la WrestleMania”.

Andrade a făcut referire la poster pentru că, Charlotte a fost exclusă din promovarea pentru WrestleMania 37. Flair a anunțat luni că a fost depistată pozitiv la testul pentru Covid-19 și că se recuperează, ceea ce ar explica absența sa de la WWE TV în ultimele două săptămâni.

Dacă planul este de-a o include pe Charlotte într-un meci de top la evenimentul WrestleMania 37, există posibilitatea ca ea să fie adăugată în meciul pentru titlul feminin din SmackDown între Sasha Banks și Bianca Belair, astfel înfruntarea devenind una de tipul Triple Threat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !