RawSmackdownWWE

Divă de top din RAW mutată în SmackDown?

Se pare că planurile pentru WrestleMania 37 ce includ o divă de top din RAW s-au schimbat. PWInsider raportează că, Charlotte va fii prezentă în SmackDown. Flair a fost inițial programată să o înfrunte pe Asuka pentru titlul feminin din RAW în acest an la Mania, însă acele planuri s-au schimbat iar Rhea Ripley a debutat mai devreme în Main Roster pentru a o înlocui pe Charlotte.

Nu se știe care este noul plan pentru Charlotte, dar mutarea ei în SmackDown a fost indicată de logodnicul său Andrade, atunci când a postat pe Twitter: „Încă 4 zile, și ești aptă #mami, sper să revi pe poster-ul de la WrestleMania”.

Andrade a făcut referire la poster pentru că, Charlotte a fost exclusă din promovarea pentru WrestleMania 37. Flair a anunțat luni că a fost depistată pozitiv la testul pentru Covid-19 și că se recuperează, ceea ce ar explica absența sa de la WWE TV în ultimele două săptămâni.

Dacă planul este de-a o include pe Charlotte într-un meci de top la evenimentul WrestleMania 37, există posibilitatea ca ea să fie adăugată în meciul pentru titlul feminin din SmackDown între Sasha Banks și Bianca Belair, astfel înfruntarea devenind una de tipul Triple Threat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.