RawWWEWWE PPV

Retribution s-a destrămat la WWE FastLane 2021

Cei din WWE au tot indicat la TV destrămarea Retribution iar acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă la FastLane. Mai exact, Mustafa Ali a fost dat afară din grupare.

Riddle și-a apărat cu succes titlul United States împotriva lui Mustafa Ali în primul meci din cadrul show-ului FastLane. A fost un meci impozant, iar Riddle a ieșit victorios.

După ce meciul s-a încheiat, Ali a țipat la Retribution pentru că nu l-au ajutat. Apoi Reckoning i-a întors spatele lui Ali și a părăsit ring-ul. După care, același lucru l-a făcut și Slapjack.

Mustafa Ali, a rămas în ring cu Mace și T-Bar, însă cei doi l-au executat pe „șeful” grupării cu un Double Chokeslam, lăsându-l în mijlocul ring-ului. Tom Phillips a întrebat apoi la masa comentatorilor: „S-a terminat cu Retribution?”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitor cu ceilalți membrii ai Retribution.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.