RawWWE

WWE pregătește o mare schimbare pentru Retribution

Gruparea Retribution a fost formată în timpul verii anului trecut, iar cei din WWE și-au dat seama de unele lucruri pe măsură ce membrii evoluau. Se pare că acum va exista o schimbare pentru acest stable.

De asemenea, este posibil să avem o divizare a Retribution. Acum, T-Bar îl urmărește doar pe Mace pe social media. În plus, membrii grupului și-au schimbat din nou numele pe Twitter.

Conform Fightful Select, au existat discuții despre o schimbare „majora” a stable-ului. Nu se știe cine a venit cu această idee, dar planurile sunt în desfășurare.

Planurile provizorii au fost „puse în ordine” la începutul acestei săptămâni. Un indiciu ar fi că Mustafa Ali a început deja să se depărteze de grupare.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.