RawWWE

Bobby Lashley și-a surprins fiul după ce a câștigat titlul WWE

Bobby Lashley a câștigat titlul WWE în timpul unui episod din RAW, după ce l-a învins pe The Miz, la doar o săptămână după Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an. Fanii din întreaga lume au asistat la momentul respectiv, însă fiul lui Lashley trebuia să doarmă pentru că a doua zi mergea la școală.

În timp ce discuta cu 97.7 Max FM, Bobby Lashley a dezvăluit că a reușit să-și surprindă fiul cu titlul WWE a doua zi, când l-a luat de la școală.

„Am încercat să nu-i spun de la început, deoarece RAW-ul este seara târziu și, de obicei, mama lui îl lasă să mai stea puțin treaz pentru a se uita, dar trebuia să se odihnească deoarece ziua următoare avea școală, așa că nu a apucat să vadă momentul meu. Atunci când am ajuns marți acasă, am putut să-l iau de la școală iar el nici măcar nu știa de meci, apoi am scos titlul WWE și reacția lui a fost: „Doamne!”. Am trăit un sentiment minunat.”

Nu se știe dacă fiul lui Bobby Lashley a auzit de marea victorie a tatălui său în acea zi la școală. Ar fi fost destul de greu ca unul dintre colegii să nu-l întrebe cum este ca tatăl tău să fie campion WWE. A fost un moment special pe care Lashley a reușit să-l împărtășească cu fiul lui, sărbătorind victoria după aproape 20 de ani de muncă intensă.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !