AlumniWWE

CM Punk și-a făcut o schimbare de look

CM Punk și-a tot schimbat look-ul de-a lungul vieții sale și se pare că acum, a făcut-o din nou. Când fanii au văzut fotografia pe care Punk a postat-o într-un răspuns pe Twitter, aceștia și-au amintit de perioada în care el obișnuia să poarte părul lung la WWE TV.

Plecarea lui Punk din WWE în 2014 nu a decurs tocmai bine, deoarece compania i-a trimis contractul de reziliere chiar în ziua nunții sale și după a fost dat în judecată de către medicul WWE Chris Amann.

De atunci, el a avut două meciuri în MMA sub brand-ul UFC și a activat în lumea actoriei. CM Punk va fi prezent în seria „Heels” a lui Starz, alături de Stephen Amell și Alexander Ludwig. Data lansării nu a fost dezvăluită, dar se așteaptă ca Punk să apară în 8 episoade. De asemenea, Doc Gallows, Stevie Richards, Perry Hawx, J Spade și alți wrestleri au filmat pentru această serie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.