RawWWE

Bobby Lashley are un mesaj pentru Paul Heyman cu privire la posibilul meci al lui Brock Lesnar

Bobby Lashley și-a dorit de ani buni un meci împotriva lui Brock Lesnar și a vorbit despre el din ce în ce mai mult pentru că acum se află într-o poziție în care nu există niciun motiv să nu o facă.

Acum Lashley este campion WWE. În timp ce discuta cu TMZ Sports, Bobby a spus clar că nu este dispus doar să lupte cu „The Beast”, ci este mai mult decât pregătit să lupte cu el într-un cadru MMA, dacă va fi nevoie. Deocamdată, el se concentează pe rutina zilnică.

„Brock este una dintre cele mai importante persoane din întreaga lume a sportului. Dacă voi avea ocazia să lupt împotriva lui Brock, sunt 100% pregătit. Atât am avut de spus despre asta.”

Apoi Bobby Lashley, a fost întrebat care ar fi mesajul său pentru Lesnar, iar Lashley i-a transmis un mesaj lui Paul Heyman.

„Nu am un mesaj pentru Brock Lesnar, mai degrabă am să-i spun ceva lui Paul Heyman. Paul, sună-mă înainte să mai spui că Lesnar nu are niciun motiv să vină după mine, iată că acum are.”

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.