WWEWWE PPV

WWE se așteaptă să aibă 45.000 de fani prezenți pentru fiecare seară a WrestleMania 37

Odată cu apropierea de WrestleMania 37, au început să fie dezvăluite planurile nu numai pentru card, ci și pentru modul în care compania se va descurca, ca fanii să fie prezenți la show-uri pentru prima dată după un an de absență.

Biletele pentru WrestleMania 37 vor fi puse în vânzare marțea viitoare. WrestleVotes a remarcat în luna ianuarie că oficialii se așteptau să aibă 25.000 de fani în fiecare seară a evenimentului, ceea ce înseamnă 50.000 de persoane în total. Ulterior, numărul a urcat la 30.000 de fani pentru fiecare noapte, iar acum s-a decis o altă creștere.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că, compania vrea să aibă 45.000 de fani prezenți în fiecare seară de show. Săptămâna trecută, a avut loc o întânlire cu reprezentanții hotelurilor locale, stabilindu-se noul obiectiv.

La întânlire, reprezentanților hotelurilor li s-a spus că WWE dorește să organizeze evenimentul la o capacitate de 75% în cele două nopți. Capacitatea stadionului ar fi de 60.000 de locuri. Astfel, de aici rezultă numărul de 45.000.

Trebuie să remarcăm faptul că WWE exagerează întotdeauna cu numărul de participanți anuțat la edițile WrestleMania, așa că nu trebuie să vă mirați dacă numărul anunțat este mult mai mare atunci când vor emite câștigurile trimestriale. Cu toate acestea, este posibil ca oficialii să nu exagereze cu un număr foarte mare datorită pandemiei Covid-19 și a modului în care se va desfășura Pay-Per-View-ul.

WrestleMania 37 va avea loc sâmbătă, 10 aprilie, și duminică, 11 aprilie 2021, pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !