WWEWWE Main EventWWE PPV

Tyson Fury confirmă că avea în plan o apariție la WWE SummerSlam anul trecut

Tyson Fury a discutat la diferite ocazii cu Drew McIntyre, deoarece aceștia sperau să aibă un meci împreună. Oficialii aveau în plan ca cele două superstaruri să se lupte pentru titlul WWE în Main Event-ul unui Pay-Per-View din Marea Britanie anul trecut. Fury a confirmat anterior că trebuia să apară și la WrestleMania 36.

În timp ce vorbea cu Behind The Gloves, vedeta din box nu numai că a susținut declarațiile anterioare, dar a menționat că trebuia să aibă o apariție la SummerSlam anul trecut. Toate aceste planuri au fost anulate datorită pandemiei Covid-19.

„Trebuia să fiu prezent la WrestleMania 36 și la SummerSlam anul trecut și, de asemenea, aveam planificat un meci împotriva lui Drew McIntyre pentru titlul WWE la un eveniment din UK, însă nimic din toate astea nu s-a întâmplat datorită COVID.”

Fury l-a învins pe Braun Strowman prin count-out într-un meci la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel din Riyadh, Arabia Saudită, pe King Fahd International Stadium în 2019.

Puteți urmări întregul interviu mai jos, subiectul respectiv începând de la minutul 5:30

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.