Hall of FameWWE

Batista și-a făcut un nou tatuaj

Se pare că ”The Animal” Batista și-a făcut un nou tatuaj. Fostul superstar din WWE a postat o fotografie pe contul său de Instagram pentru a împărtăși bucuria cu fanii. El a spus: „Există o nouă doamnă în viața mea #Medusa.”

Batista s-a retras din Pro Wrestling după ce a pierdut meciul împotriva lui Triple H la WrestleMania 35 în 2019. Acesta s-a focusat pe cariera de actor full-time.

Batista trebuia să fie introdus în WWE Hall of Fame de anul trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat datorită pandemiei Covid-19. Cu toate acestea, oficialii WWE au confirmat faptul că ceremonia Hall of Fame 2020 va fi odată cu cea din 2021 marți, 6 aprilie, difuzându-se pe Peacock în SUA și internațional pe WWE Network.

Fostul campion World Heavyweight va face parte din clasa WWE HOF 2020.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !