WWEWWE Main EventWWE PPV

SPOILER: Planul pentru un meci de top la WWE FastLane 2021; Main Event-ul secundar de la WrestleMania 37

Până acum, au fost anunțate doar două meciuri pentru Pay-Per-View-ul WWE FastLane din acest an, restul card-ului urmând să fie dezvăluit în următoarele zile.

La RAW-ul din această săptămână, Sheamus și Drew McIntyre s-au luptat, rezultatul meciului fiind no-contest, deoarece ambii participanți nu au putut să se ridice în picioare. Finalul înfruntării respective a fost făcut cu scopul de a se ajunge la un meci major între cei doi la FastLane, în mai puțin de două săptămâni

Bryan Alvarez a relatat pentru Wrestling Observer Live că planul este ca la WWE FastLane 2021, să avem parte de un meci Last Man Standing între McIntyre și Sheamus.

WrestlingNews.co menționează că stipulația meciului dintre Drew vs. Sheamus la FastLane, a fost decisă luni dimineață, iar câștigătorul se va înfrunta cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la WrestleMania 37. După cum bine știm, planul este ca McIntyre să-l confrunte pe Lashley pentru centura WWE la Mania.

Cele două meciuri care au fost confirmate pe card-ul de la WWE FastLane 2021 sunt:

WWE Universal Championship Match:
Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Daniel Bryan

Women’s Tag Team Championship Match:
Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.