RawWWE

Mustafa Ali vrea o șansă la titlul United States

Mustafa Ali l-a învins pe Matt Riddle la RAW-ul de săptămâna trecută. Cu toate acestea, șeful grupării Retribuțion nu se află încă în peisajul titlului United States. Drept urmare, Ali vrea să schimbe această situație.

Ali a transmis un mesaj frustrant prin intermediul contului său de Twitter. El a menționat faptul că a câștigat meciul împotriva lui Riddle săptămâna trecută la RAW, dar încă nu este pretendentul #1 la centura U.S.

Rămâne de văzut ce planuri vor fi puse în aplicare pentru Mustafa Ali. Acesta se află încă în gruparea Retribution, iar acest angle ar putea duce oriunde acum. O victorie asupra lui Matt Riddle pare să însemne că WWE îl vrea pe Ali în preajma titlului United States, dar încă nu a fost făcut oficial niciun meci în acest sens.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !