RawWWE

Segment cu Shane McMahon anunțat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE au anunțat un nou segment pentru episodul RAW-ului de săptămâna viitoare. Se pare că, disputa dintre Shane McMahon și Brayb Strowman va continua, deoarece Strowman își va cere scuze de la Shane în cadrul acestui show după reclamațiile sale recente despre modul în care a fost tratat.

Deși nu este confirmat, se crede că acest storyline va duce la un meci între cei doi la Pay-Per-View-ul WrestleMania 37 luna viitoare în Tampa, Florida.

De asemenea, oficialii au anunțat la SmackDown-ul din această săptămână că, campionul WWE Bobby Lashley, își va sărbători câștigarea titlului tot la episodul RAW-ului viitor.

Lashley l-a învins pe The Miz într-un meci de tipul Lumberjack pentru titlul WWE în Main Event-ul RAW-ului de săptămâna trecută. Încă nu se știe împotriva cui își va apăra Lashley titlul WWE la viitorul eveniment al companiei, FastLane.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.