SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

Meci pentru titlul Universal confirmat pe card-ul de la WWE FastLane 2021

Este oficial…Daniel Bryan va primi o altă oportunitate la titlul Universal deținut de Roman Reigns, în cadrul Pay-Per-View-ului WWE FastLane din acest an.

Bryan a câștigat meciul de tipul Steel Cage contra lui Jey Uso în Main Event-ul SmackDown-ului din această săptămână, după ce l-a făcut pe Jey să cedeze în urma unui YES Lock. Odată cu câștigarea respectivului meci, Bryan a obținut o altă șansă la titlul Universal a lui Reigns, meciul urmând să aibă loc pe 21 martie, la WWE FastLane.

Mai devreme în cadrul show-ului, Daniel a ținut un promo spunând că nu mai vrea să stea în spate. Promo-ul a fost conceput pentru a-i face pe fani să creadă că el l-ar putea învinge pe „The Big Dog” înainte de WrestleMania 37.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.