SmackdownWWE

Jey Uso vorbește despre revenirea fratelui său în WWE

Jimmy Uso se află în afara acțiunii de mult timp. În timp ce era acasă, fratele său Jey a fost utilizat într-un mod excelent, întrucât WWE l-a adus din divizia Tag Team într-un storyline individual de top.

În timp ce discuta cu Rick Ucchino, Jey Uso a fost întrebat despre revenirea fratelui său în WWE. Jey a spus că „Uso Penitentiary” va fi redeschis foarte curând. El nu a menționat când se va întâmpla acest lucru, dar evident că va fi o surpriză.

„Singura diferență (ca superstar individual) este că nu ai pe nimeni în colțul tău așa cum te-ai obișnuit. Fratele meu nu este lângă mine, dar să știi că Penitenciarul Uso se va deschide în curând.”

„Road to WrestleMania” l-ar putea avea pe Jey Uso implicat în storyline-ul dintre Roman Reigns și Edge. Rămâne de văzut ce se întâmplă, deoarece s-au schimbat multe lucruri de când Jimmy s-a accidentat la genunchi.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !