RawWWE

Bobby Lashley a câștigat titlul WWE la RAW-ul din această săptămână

În ciuda mai multor încercări de a întârzia meciul, The Miz a intrat în cele din urmă în ring pentru a-și apăra titlul WWE la RAW-ul de seara trecută.

Meciul a început în cea de-a treia oră a show-ului, dar nu a avut prea multă acțiune, deoarece The Miz a ales să fugă. Bobby Lashley a câștigat prin count-out, dar nu a devenit campion WWE. Cu toate acestea, mai târziu în cadrul show-ului, Shane McMahon i-a oferit lui Lashley o altă oportunitate în Main Event, de această dată înfruntarea lor fiind una de tipul Lumberjack.

The Miz a încercat imediat să fie descalificat vrând să-l lovească pe Bobby cu titlul, dar Lashley a contrat lovitura. În cele din urmă, Bobby Lashley a obținut victoria după ce a executat un Spinebuster și manevra de submission Hurt Lock. Astfel, acum este noul deținător al titlului WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.