WWE

Samoa Joe vrea să dețină un titlu de top în WWE

Samoa Joe a câștigat foarte repede titlul NXT și a captat multă atenție datorită acestui lucru. Cu toate acestea, debutul său în Main Roster nu a avut același succes.

UPROXX a discutat recent cu Samoa Joe, iar pe parcursul interviului el a recunoscut că, câștigarea unui titlu de top în WWE este cea mai mare dorință pe care o are. Nu i s-a oferit încă această oportunitate, dar „lucrează” la obținerea ei.

„Titlurile de top din WWE sunt cartea de vizită a moștenirii tale. Nu ai cum să nu ți le dorești. Însă, trebuie să te bazezi pe perseverență și timp. Cariera mea a fost restrânsă de alții. Am învățat să fiu calm și am găsit o modalitate de a avea răbdare. Deci, în prezent lucrez la obținerea unei șanse, chiar dacă o fac doar strategic.”

Samoa Joe a abordat, de asemenea, situația sa in-ring. Oficialii sunt foarte atenți cu el și nu se grăbesc să-l readucă înapoi în ring. A trecut mai mult de un an de când fanii l-au văzut pe Joe în acțiune.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.