WWEWWE PPV

FOTO: Rezultatul antrenamentelor lui Christian pentru revenirea de la WWE Royal Rumble 2021

Christian a muncit din greu pentru a reveni în ring la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2021. Încă nu l-am văzut luptându-se din nou, dar există întotdeauna speranța că se va întâmpla asta. El are, de asemenea, o soluție nutrițională pentru a-și menține fizicul în cea mai bună formă.

Stilul de viață sănătos, mesele atente și regulate l-au ajutat pe „Căpitanul Charisma” să-și mențină corpul la un stadiu uluitor pentru apariția de la Rumble. În plus, a lucrat foarte mult în sala de sport pentru a obține aceste rezultate.

Cei de la Nutrition Solution l-au sfătuit pe Christian să ia cele mai bun decizii în ceea ce privește alimentația sa. Aceștia au postat pe Instagram o fotograife cu Christian înainte și după ce el le-a urmat sfaturile, iar aparent planul lor a avut succes.

Nu se știe nimic despre revenirea lui Christian pentru un alt meci în ring-ul WWE. Fanii vor spera întotdeauna că se va întâmpla asta, deoarece Christian a primit undă verde să lupte din nou.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.