SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

WWE a anunțat greșit meciul pentru titlul Universal de la WrestleMania 37

Roman Reigns trebuia să se confrunte cu Goldberg pentru titlul Universal la WrestleMania 36 anul trecut, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „The Big Dog” a plecat acasă datorită pandemiei Covid-19 iar Braun Strowman a fost cel care s-a confruntat cu Goldberg.

Nu se știe din ce motive la SmackDown-ul de seara trecută, oficialii au afișat un text în partea de jos a ecranului, unde promovau meciul pentru titlul Universal care a fost anulat la WrestleMania 36.

Probabil a fost făcută o greșeală, dar Reigns nu se va înfrunta cu Goldberg la cel mai important eveniment anual al companiei. A fost confirmat faptul că Roman își va pune centura în joc contra lui Edge la Mania. Această greșeală din partea producției este destul de interesantă. Rare ori se întâmplă ca cei din WWE să greșească dar este și mai interesant faptul că au pregătit textul respectiv.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.