WWE

The Rock împărtășește fiecare accidentare suferită în cariera sa de Pro Wrestling

The Rock este unul dintre cele mai mari superstaruri din istoria WWE, dar și din istoria business-ului. Fostul campion WWE a postat o fotografie pe Instagram în descrierea căreia a menționat fiecare accidentare suferită de-a lungul carierei sale în ring. De asemenea, a împărtășit diferitele intervenții chirurgicale la care a fost supus. El a spus următoarele:

„Chiar dacă arăt ca un bivol beat rănit, așezat cu fața în jos, nu pot spune cât de recunoscător sunt pentru aceste momente de vindecare/recuperare/liniște. Toată durerea mea a constat în: 4 operații la genunchi, Cvadricep rupt pe bazin, Adductor rupt pe bazin, Operație de hernie triplă, Tendonul lui Ahile rupt, Reconstrucția completă a urmărului, 3 hernii de disc pe coloană, 2 rupturi de disc lombare. Amintiți-vă zilnic că avem un singur corp și trebuie să ne ocupăm de el…”.

Marți seară, a fost difuzat al doilea episod din „Young Rock” pe NBC. Premiera emisiunii a fost uluitoare fiind urmărită de peste 5 milioane de telespectatori, în timp ce al doilea episod a înregistrat o scădere așteptată, fiind urmărit de puțin peste 3 milioane de telespectatori.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.