SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

Oponentul lui Roman Reigns pentru WWE FastLane 2021 a fost indicat la SmackDown-ul din această săptămână

Se pare că a fost stabilit Main Event-ul de la Pay-Per-View-ul WWE FastLane din acest an. În segmentul de deschidere al SmackDown-ului de seara trecută, Daniel Bryan a spus că dorește să obțină o șansă corectă la titlul Universal, meciul urmând să aibă loc pe 21 martie la FastLane.

Jey Uso l-a întrerupt și a spus că trebuie să treacă mai întâi de el înainte să ajungă la vărul său. Un meci între Bryan vs. Uso a fost rezervat pentru Main Event-ul serii.

Daniel Bryan nu a reușit să obțină victoria deoarece atât el cât și Jey au fost numărați de către arbitru. După meci, Roman Reigns l-a atacat pe Bryan. Deși, deocamdată, meciul pentru titlu nu a fost confirmat, oficialii ne vor oferi cu siguranță o nouă înfruntare între Bryan vs. Reigns, de această dată la WWE FastLane 2021.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.