RawWWE

Drew McIntyre va reveni la RAW-ul de săptămâna viitoare

Drew McIntyre va avea prima sa apariție de când a pierdut titlul WWE, iar asta se va întâmpla la RAW-ul de săptămâna viitoare. WWE a promovat prezența sa la show-ul roșu în timpul SmackDown-ului de seara trecută. McIntyre nu va vorbi doar despre pierderea centurii WWE, ci și despre atacul din partea lui Bobby Lashley, care l-a favorizat pe The Miz să facă cash-in la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an.

Vă reamintim că la Elimination Chamber, Drew și-a păstrat titlul WWE într-un meci tradițional PPV-ului împotriva lui AJ Styles, Jeff Hardy, Randy Orton, Kofi Kingston și Sheamus. Scoțianul nu a fost prezent la RAW-ul de după respectivul eveniment. Sheamus l-a învins pe Jeff Hardy la episodul RAW-ului din această săptămână și, în cadrul unui interviu în backstage, el a spus că își dorește încă un meci individual contra lui McIntyre.

Oficialii au confirmat deja că The Miz își va apăra titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley la RAW-ul de săptămâna viitoare, ceea ce ar putea duce la creșterea rating-ului.

Nu au fost anunțate alte meciuri sau segmente pentru acest show. Compania va începe probabil să contureze card-ul pentru Pay-Per-View-ul WWE FastLane, care va avea loc în câteva săptămâni.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.