RawWWE

Bobby Lashley spune că dacă Brock Lesnar își dorește o șansă la titlul WWE trebuie să o obțină

Bobby Lashley va primi o șansă la titlul WWE în cadrul RAW-ului de săptămâna viitoare. Rămâne de văzut dacă îl va detrona pe The Miz, un om care nu a crezut niciodată că va mai fi campion WWE, iar CEO-ul Hurt Business este pregătit pentru meci.

A trecut aproape un an de când fanii nu l-au mai văzut pe Brock Lesnar în ring-ul WWE. El a plecat imediat după WrestleMania 36, dar în general revine în top-ul roster-ului.

Vibe & Wrestling a discutat recent cu Bobby Lashley, iar în timpul interviului a fost abordat subiectul Brock Lesnar. Lashley a spus că dacă „Beast Incarnate” vrea să intre în „vânătoarea” pentru titlul WWE, atunci va trebui să-și croiască drum ca toți ceilalți.

„Dacă Brock vrea să revină înapoi în peisaj, va trebui să-și croiască drumul până la titlul WWE, deoarece multe superstaruri „așteaptă la ușa din față”: eu, Strowman și alte câteva persoane care doresc să aibă o șansă la centură, așa că el trebuie să aștepte. Desigur, tuturor le-ar plăcea să aibă un meci cu Lesnar. Dacă într-adevăr Brock va reveni și își va obține șansa, atunci i-o voi acorda cu plăcere, asta depinde de el, dacă nu, Drew McIntyre o va primi.”

Brock Lesnar cere o sumă uriașă pentru o apariție, așa că este puțin probabil ca Vince McMahon să cheltuiască mulți bani doar pentru ca Lesnar să-și facă drum spre titlul WWE, dar Lashley pare încă pregătit pentru acel Dream Match.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !