RawWWEWWE Main Event

The Miz își va pune titlul WWE în joc la RAW-ul de săptămâna viitoare

Episodul RAW-ului din această săptămână a început cu campionul WWE The Miz, care a celebrat marea lui victorie în urma cash-in-ului cu succes pe Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber de duminica trecută.

Bobby Lashley și MVP au venit în ring, iar Lashley i-a spus lui The Miz că are la dispoziție o oră pentru a-i acorda o șansă la titlu, după ce a fost de acord să-l ajute la Chamber.

După ce au trecut cele 60 de minute de la ultimatul lui Bobby, The Miz a spus că are nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie cu privire la când își va apăra centura împotriva lui Lashley. Apoi, Braun Strowman a venit în ring și a cerut ca el să fie următorul pretendent la titlu. După această afirmație, Shane McMahon și-a făcut apariția, anunțând că Braun și Lashley se vor confrunta în Main Event-ul serii iar dacă Strowman câștigă atunci la episodul de săptămâna viitoare The Miz își va apăra titlul WWE într-un Triple Threat împotriva celor doi.

Bobby Lashley l-a învins clean pe Braun Strowman în Main Event-ul RAW-ului din această săptămână, așa că la episodul viitor se va confrunta cu The Miz pentru centura WWE.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !