RawWWE

Samoa Joe abordează subiectul revenirii sale în ring

Samoa Joe nu a mai avut un meci în ring-ul WWE de mai bine de un an. Multor fani le-ar plăcea să-l vadă revenind, dar el nu a mai putut lupta de când a suferit o comoție care l-a scos din acțiune.

Rick Ucchino a discutat recent cu Samoa Joe și a abordat statutul său in-ring. Joe a spus că medicii WWE fac tot ce este mai bine pentru sănătatea sa și asta înseamnă să rămână în afara ring-ului. El apreciază acest lucru și se bucură că rămâne la masa comentatorilor acum.

Joe nu a oferit nicio dată estimativă pentru revenirea lui în ring, dar nici nu a exclus această posibilitate:

„Vreau doar să-i asigur pe oameni că, medicii din WWE fac tot ce este mai bun pentru sănătatea și bunăstarea mea iar eu le sunt recunoscător pentru timpul acordat. Ne asigurăm că sunt cât se poate de sănătos. Și sunt…Da, cred că asta este în esență, să știți, nu îmi planific nimic pentru că datorită tipului de accidentare pe care am suferit-o nu trebuie să mă grăbesc, evident din motive evidente. Au existat și unele obstacole apărute din cauza pandemiei referitor la disponibilitatea personalului medical, dar, în cea mai mare parte, adoptăm o abordare atentă și calculată, nu cred că, cariera mea in-ring s-a încheiat. Sunt apreciat că dau randamente în timpul recuperării. Îmi respect sănătatea foarte mult.”

Probabil, Samoa Joe va reveni în ring, dar oficialii nu se riscă acum. Îl protejează pe Joe la masa comentatorilor și îi acordă timp pentru a se recupera. Sperăm că toate aceste așteptări vor merita în ceea ce îl privește pe „Samoan Submission Machine”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.