RawWWE

Rhea Ripley va debuta în curând la RAW

Rhea Ripley și-a făcut debutul oficial în Main Roster la Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2021. Ea și Bianca Belair au fost ultimele două participante rămase în meciul feminin Royal Rumble, dar după acest eveniment, Ripley nu a fost prezentă deloc la RAW sau SmackDown. Oficialii au anunțat ceva în acest sens la RAW-ul de seara trecută.

În timpul RAW-ului din această săptămână, compania a difuzat un promo cu Rhea Ripley, confirmând că ea va veni „curând în brand-ul roșu”. Nu a fost precizată nicio dată a debutului ei.

După Royal Rumble a existat un raport conform căruia, WWE nu luase o decizie cu privire la brand-ul în care va fi Rhea. Aparent i-au făcut debutul fără un plan inițial. Să sperăm că lucrurile se vor schimba atunci când Ripley va fi oficial în RAW.

Rămâne de văzut când vor decide oficialii să se întâmple acest lucru, până atunci trebuie doar să așteptăm.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.