RawWWEWWE PPV

The Miz a făcut cash-in la WWE Elimination Chamber 2021

Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din acest an le-a oferit acțiune deplină fanilor, iar Main Event-ul a fost unul intens pentru Drew McIntyre. Scoțianul a avut parte de surprize când totul părea că s-a terminat.

McIntyre a câștigat meciul Elimination Chamber, păstrându-și titlul WWE. Cu toate acestea, sărbătorirea victorie sale nu a durat mult.

Bobby Lashley l-a atacat surprinzător într-un mod brutal pe Drew. Lashley l-a distrus pe McIntyre în afara ring-ului, apoi a început melodia de intrare a lui The Miz.

Mr. Money in the Bank a venit repede în ring pentru a face cash-in. The Miz a executat un DDT pe Drew McIntyre, dar nu a fost de ajuns pentru că scoțianul a ieșit din pin. Apoi, The Miz a recurs la manevra sa de final, „Skull Crushing Finale” și în cele din urmă a reușit să câștige titlul WWE. Prin urmare, The Miz a încasat cu succes servieta Money in the Bank.

Evenimentul WWE Elimination Chamber 2021 s-a sfârșit cu The Miz sărbătorind noul title run. Acum, drumul lui Drew McIntyre către WrestleMania 37 a devenit mult mai anevoios.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !