RawWWEWWE PPV

Motivul pentru care WWE a păstrat meciul Triple Threat pentru titlul United States la Elimination Chamber 2021

Inițial, WWE a anunțat că Bobby Lashley își va apăra titlul United States într-un meci de tipul Triple Threat împotriva lui Matt Riddle și Keith Lee la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an.

Am raportat faptul că prezența lui Lee la respectivul eveniment este incertă, ceea ce s-a și întâmplat. Oficialii au spus că Keith Lee se confruntă cu o accidentare. Astfel, un meci Fatal 4-Way între John Morrison vs. Mustafa Ali vs. Ricochet vs. Elias a avut loc în Pre-Show-ul PPV-ului, iar Morrison a câștigat. Drept urmare, l-a înlocuit pe Lee în meciul pentru centura Statelor Unite.

Finalul meciului pentru titlul U.S. a venit după ce Riddle l-a lovit pe Lashley în spate cu cârja lui MVP, iar Bobby a ieșit din ring. Acest lucru i-a permis lui Matt Riddle să execute manevra sa de final pe Morrison și astfel, a câștigat centura.

Dave Meltzer a menționat în cadrul Wrestling Observer Radio că decizia de a păstra meciul în formula Triple Threat în loc să devină un meci individual între Riddle și Lashley s-a datorat faptului că oficialii au dorit să rămână la planurile originale și titlul să-și schimbe deținătorul fără ca Bobby Lashley să primească pin-ul și să fie învins clean. Înlocuitorul lui Keith Lee, putea fi orice superstar, dar până la urmă Morrison a obținut acel loc.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.