SmackdownWWEWWE Main EventWWE PPV

A fost anunțat Main Event-ul de la WrestleMania 37

Daniel Bryan s-a înfruntat cu Roman Reigns într-un meci pentru titlul WWE Universal la Pay-Per-View-ul Elimination Chamber din acest an. Confruntarea dintre cei doi a avut loc imediat după ce Bryan a câștigat meciul Elimination Chamber și astfel, a obținut o șansă la centura Universală.

Meciul a început cu Reigns care voia să execute un „Spear” dar Bryan a contracarat într-un YES Lock. „The Big Dog” a ieșit din manevra de submission a lui Daniel apoi l-a atacat brutal. Roman l-a prins apoi pe Bryan în „Guillotine Choke”, punând capăt meciului și păstrându-și titlul.

Daniel Bryan nu a cedat lovind podeaua, dar arbitrul a cerut încheierea meciului pentru că a leșinat. După meci, în timp ce Reigns sărbătorea victoria, Edge a apărut în ring și l-a executat cu un „Spear” apoi a făcut semn către logo-ul WrestleMania 37.

Drept urmare, este oficial! Main Event-ul celui mai important eveniment anual din WWE, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 37, va fi un meci între Edge vs. Roman Reigns pentru titlul Universal.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.