RawWWEWWE PPV

Prezența lui Keith Lee la WWE Elimination Chamber 2021 este incertă

Bobby Lashley urmează să își apere titlul United States într-un meci de tipul Triple Threat împotriva lui Matt Riddle și Keith Lee la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din această duminică.

Cu toate acestea, prezența lui Lee la respectivul eveniment este incertă, potrivit lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Radio.

Lee nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână. Este posibil ca, dacă Keith Lee nu poate participa la show, atunci oficialii vor face un meci individual între Lashley vs. Riddle pentru centura US. Nu se știe încă care a fost motivul absenței lui Lee.

WWE Elimination Chamber 2021, va avea loc duminică, 21 februarie la Tropicana Field din St. Petersburg, Florida, și va fi difuzat pe WWE Network.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.