RawWWEWWE PPV

The Miz nu va mai participa în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE; Cine îl va înlocui?

Se pare că s-a făcut o modificare la meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE care va avea loc la Pay-Per-View-ul din această duminică.

La începutul RAW-ului din această săptămână, The Miz a spus că nu trebuie să participe în meciul Elimination Chamber, deoarece deține servieta Money in the Bank. Drept urmare, în cadrul show-ului de seara trecută a avut loc un meci între The Miz și Kofi Kingston, stipulația acestuia fiind că dacă Kingston câștigă îl va înlocui pe The Miz la EC, însă dacă The Miz câștigă, John Morrison ar intra în locul său.

Kingston a câștigat respectivul meci după ce l-a executat pe The Miz cu „Trouble in Paradise”. Oficialii încearcă să indice că s-ar putea să vedem o surpriză din partea lui KofiMania în această duminică.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.