RawWWEWWE PPV

Braun Strowman a revenit la RAW și l-a amenințat pe Shane McMahon

Braun Strowman a revenit la WWE TV înainte de Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an, apoi a „dispărut” iarăși. „The Monster Among Men” și-a anunțat fanii că s-a confruntat cu o infecție în sânge. Acum s-a întors și este gata de acțiune.

Strowman a vrut să știe de ce nu participă în meciul Elimination Chamber pentru titlul WWE. El s-a simțit dat la oparte și a purtat o discuție serioasă cu Adam Pearce în acest sens.

Perce i-a explicat lui Braun că el nu este un fost campion WWE, de aceea nu este în meci. După această afirmație, Strowman a transmis un mesaj amenințător către Shane McMahon prin intermediul lui Pearce.

Braun Strowman a spus că Shane McMahon trebuie să facă lucrurile corect sau nu îi va plăcea ce se va întâmpla. Acesta ar putea fi un storyline interesant, mai ales dacă într-adevăr se va ajunge la un meci între Strowman vs. Shane.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.