Impact WrestlingNXTTNAWWE

Taya Valkyrie a semnat cu WWE

Cea mai longevivă campioană Knockouts din istoria Impact Wrestling a semnat cu WWE. PWInsider raportează că Taya Valkyrie va debuta în NXT și se așteaptă ca semnarea contractului ei să fie anunțată oficial. Valkyrie a fost în backstage la recentele înregistrări din NXT.

Valkyrie, soția superstarului din WWE John Morrison, luptă din 2010, după ce s-a antrenat la Lace Strom’s Wrestling Academy.

Ea a avut un contract scurt de dezvoltare cu WWE în 2010 înainte de a fii concediată. A lucrat câțiva ani în AAA în Mexic iar prima sa apariție națională în Statele Unite s-a produs atunci când a luptat pentru Lucha Underground.

Valkyre a venit în Impact Wrestling și a devenit o divă de top acolo fiind cea mai longevivă campioană Knockouts din istoria companiei. Ea și-a încheiat socotelile cu compania respectivă luna trecută, când s-a dezvăluit că era persoana care l-a împuscat pe John E. Bravo.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.