Impact WrestlingNXTTNAWWE

Fostul Superstar din Impact Wrestling, Eli Drake, a debutat în WWE NXT sub un nou nume

Fostul campion mondial din Impact Wrestling, Eli Drake, a semnat cu WWE. Drake și-a făcut apariția cu puțin timp înainte de a fi difuzat pre-show-ul pentru NXT TakeOver: Vengeance Day.

Drake a lucrat recent pentru National Wrestling Aliance, dar a fost free agent de câteva luni. În timpul unui interviu cu Chris Van Vliet, Drake a spus că nu se gândește la o revenire în Pro Wrestling, deoarece se ocupă de realizările proiectelor exterioare, însă planurile s-au schimbat și, după cum puteți vedea în clipul de mai jos, se pare că el va face parte din brand-ul NXT.

Conform celor prezenți la TakeOver, Drake se prezintă sub un alt nume, LA Knight. Drake este cel mai recent superstar de top care a semnat cu WWE. După cum am menționat, Taya Valkyrie a venit și ea în companie. Aceasta a fost în backstage la ultimele înregistrări din NXT.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.